Uudentyyppinen mininosturi Maedalta

18.1.2016Photos: Maeda Seisakusho Co., Ltd
Photos: Maeda Seisakusho Co., Ltd

Leinolift on saanut kalustoonsa Maedan MK1033 CWEH-1 nivelpuominosturin.

 

Maeda MK1033 CW-1 on ainutlaatuinen nivelpuominosturi

Maeda on jälleen osoittanut innovatiivisuutensa mininostureiden saralla. Yritys on kehittänyt hydraulisen nivelpuominosturin, joka tarjoaa käyttäjilleen helpotusta kohteisiin, joihin on aikaisemmin ollut hankalaa tai mahdotonta päästä perinteisillä nostureilla. Varsinkin monissa julkisivujen lasituksissa ja hankalissa ikkuna-asennuksissa tai muissa nostotarpeissa, joissa olisi tarvittu "ylös-ja-yli" ominaisuutta eli nivelpuomia ja jibiä.

Nyt Leinoliftillä on tarjota näilla ominaisuuksilla varustettu Maedan mininosturi, jossa on lisäksi hyvin monipuoliset tukijalkojen asennusvaihtoehdot. Nosturi soveltuu erityisen hyvin ahtaissa tiloissa työskentelyyn koneen petausominaisuuksien vuoksi. Nosturi on myös käyttökelpoinen esimerkiksi katoilta suoritettavissa nostoissa. Koneen rasitus holville on vain 52.6kpa [0.54kgf/cm²], omapainon ollessa 2370 kg. Yksinkertaisella nostoköydellä riittää mittaa 66,5 m pinnantasosta alaspäin.

Vuokraamassamme nosturissa (MK1033 CWEH-1) on perusmallista poiketen dieselmoottorin lisäksi myös sähkömoottori ja 820 kg vinssi. Nosturin suurin nostokorkeus on 11,30 m ja suurin kuorma 995 kg. Nosturissa on luonnollisedsti myös kauko-ohjaus.

Lisätiedot tästä


Ota yhteyttä!