AS Storent Investments osti Cramon Latvian ja Kaliningradin liiketoiminnot

2.8.2017

Storent toteuttaa Cramon toimintojen ostoilla kehitysstrategiaansa Baltiassa.

 

LEHDISTÖTIEDOTE

Riika 02.08.2017

AS STORENT INVESTMENTS OSTI CRAMON LATVIAN JA KALININGRADIN LIIKETOIMINNOT

AS Storent Investments (Storent), Baltian maissa, Suomessa ja Ruotsissa rakennuskoneita ja –laitteita vuokraava yhtiö, vei päätökseen Cramon Latvian ja Kaliningradin liiketoimintojen hankinnan ostamalla sekä SIA Cramon ja OOO Cramo Kaliningradin osakekannat. Hankittujen yhtiöiden liiketoiminta koostuu 7 toimipisteestä ja ne työllistävät 43 henkilöä.

”Ostamamme yhtiöt sopivat täydellisesti Storentin kehitysstrategiaan jonka kautta voimme saavuttaa johtavan aseman Latviassa. Kaliningradin toimintojen hankinta puolestaan avaa uusia mahdollisuuksia alueella, jonka taloudellinen aktiviteetti on nosteessa vuoden 2018 jalkapallon MM-kisojen myötä.”, Storentin hallituksen jäsen Andris Pavlovs sanoi.

”Olemme iloisia saadessamme sulauttaa Cramon ammattilaiset joukkoomme. Odotamme saavuttavamme synergiaetuja sekä lisääntyneen teknisen osaamisen että lisääntyneiden henkilöstöresurssien myötä. Nyt hankittujen lisäresurssien avulla tavoittelemme kasvavien rakennusmarkkinoiden tarjoaman potentiaalin maksimaalista hyödyntämistä sekä tarjontamme laajentamista että yhä parempaa palvelun laatua asiakkaillemme.”, sanoi Storentin hallituksen jäsen Andris Bisnieks.

Lisätietoja antavat:
AS Storent Investments
Andris Pavlovs
hallituksen jäsen
Puh: +371 29 254 122
E-mail: andris.pavlovs@storent.com
www.storent.com

AS Storent Investments
Andris Bisnieks
hallituksen jäsen
Puh: +371 29 236 790
E-mail: andris.bisnieks@storent.com
www.storent.com

 

Storent (www.storent.com) on yksi johtavista rakennuskoneita ja -laitteita Baltian maissa vuokraavista yhtiöistä. Se toimii 21 toimipisteessä Latviassa, Liettuassa ja Virossa. Joulukuussa 2016 yhtiö hankki suomalaisen henkilönostimia vuokraavan Leinolift Oy:n. Toukokuussa 2017 yhtiö käynnisti Ruotsin liiketoimintansa Tukholmassa. Yhtiön enemmistöomistaja on vuodesta 2014 Darby Private Equity.

Storent konsernin yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto nousee nyt tehdyn kaupan myötä n. 40 miljoonaan euroon. Kaupasta ei julkaistu yksityiskohtaisempia taloudellisia tietoja.

 

Cramon julkaisema lehdistötiedote tästä