Erikoisnosturit

 

Henkilönostimien lisäksi Leinolift vuokraa nostoihin ja asennustöiden avuksi joukon erilaisia lasi- ja asennusnostimia sekä mini- ja hinattavia nostureita, joilla voidaan suorittaa asennustöiden ja urakoiden eri vaiheiden nostotyöt kustannustehokkaasti.

Uusina nostimina vuoraamokäytössä Suomessa ovat GlasLiftin lasi- ja asennusnostimet, joilla lasien ja erilaisten levyjen sekä elementtien asennukset sujuvat tehokkaasti ja turvallisesti.

Tutustu Leinoliftin vuokraamiin nostimiin alla olevien linkkien tai vasemmalla olevan valikon kautta.

 

Kuva on linkki GlasLift asennusnostimiin

GlasLift® lasi- ja asennusnostimet

Tehokkuutta ja turvallisuutta erilaisiin lasi- ja ikkuna-asennustöihin sisälla ja ulkona sekä esim. Paroc-elementtien asennuksiin. Säästä asennuskustannuksissa tehokkaiden nostinten avulla. Ergonomisesti hyvin suunnitellut ja helpostii liikuteltavat sekä tarkasti ohjattavat nostimet vaativimpiinkin urakoihin.

Lue lisää >>

Kuva on linkki Maeda-nostureihin

Mininosturit

Nosturi tiloihin, joihin aikaisemmin ei koneella ole päässyt! Vain 60 cm leveä nosturi mahtuu normaaleista ovista ja on hyödynnettävissä esimerkiksi sisätiloissa lasiasennuksissa.  Nosturit vuokraamme ilman kuljettajaa, eikä niiden käyttämiseen tarvitse nosturikorttia.

Lue lisää >>

Kuva on linkki Böcker-nosturin esittelyyn

Hinattavat nosturit

Kustannustehokasta työskentelyä jopa yli 30 m nostokorkeuteen hinattavien, kauko-ohjattavien Böcker ja Paus -nostureiden avulla. Nosturit vuokraamme ilman kuljettajaa, eikä niiden käyttämiseen tarvitse nosturikorttia.

Lue lisää >>

Tutustu liitettävän Gerenuk 500 monitoiminostimeen

Liitettävät asennusnostimet

Gerenuk® on kauko-ohjattava hydraulinen monitominostin, joka voidaan liittää kurottajiin, nostureihin ja muihin nostolaitteisiin. Sen avulla voidaan nostaa ja asentaa lasia sekä lähes mistä tahansa rakennusmateriaaleista  valmistettuja elementtejä.

Lue lisää >>

Akku- tai verkkovirralla toimivat alipainetarraimet voidaan asentaa lisävarusteina kuorma-autojen asennusnostureihin tai hinattavien- ja mininostureiden nostokoukkuihin.

Lue lisää >>