Haalaus- ja tunkkauspalvelut


Leinolift Heavy Team on haalaus-, tunkkaus- ja siirtopalveluihin erikoistunut yksikkö. Suoritamme mm. kassakaappien, koneiden ja laitteiden siirtoja, liukuportaiden haalauksia ja asennusnostoja sekä muita erikoisnostoja ja haalauksia kohteissa, joissa tavanomainen nostaminen tai siirtäminen ei ole mahdollista. Autamme suunnittelusta alkaen niin pienissä kuin suuremmissakin siirroissa, valtakunnallisesti.

 

Heavy Teamilla on käytössään Leinolift Oy:n monipuolisen nostokaluston lisäksi kattava ja ajanmukainen siirto- ja tunkkauskalusto. Kalustomme sisältää mm. hydrauliset nostomastot, ketjutaljat, hydrauliikkakoneikot, tunkit ja levittimet, ilmatyynyjärjestelmän sekä rullastot, siirtoradan ja kääntöpöydän, porraskiipijän ja paljon muuta.

Sivuttaissiirtoratamme kapasiteetti on 400 tonnia ja kääntöpöydällä onnistuu jopa 135 tonnin painoisten muuntajien, generaattorien tai muiden koneiden ja laitteiden kääntäminen.

Hydraulisilla nostomastoilla voimme suorittaa jopa 60 tonnin painoisten laitteiden nostot ja siirrot.

Kuljetustarpeisiin käytössämme ovat omat kuorma-autot, nosturiautot ja lavetit. Oman kuljetuskaluston lisäksi käytämme tarvittaessa apuna kumppaneidemme erikoiskalustoa.

 

(Tällä lomakkeella vain haalaus- ja tunkkauspalvelut, muut tarjouspyynnöt ja yhteydenotot tästä)

Tarjouspyyntö haalaus- ja tunkkauspalveluista


*
*
*
*

Tarjouspyyntöä varten toivoisimme alla olevaan tekstikenttään lisäksi tietoja seuraavista:
Hankkeen arvioitu ajankohta ja kesto sekä suoritettavan työn paikkakunta. Lisäksi lyhyt kuvaus suunnitellusta tunkkauksesta tai haalauksesta sekä viitteellisiä tietoja liikuteltavien kohteiden painoista ja muista mitoista.

.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 


 

Heavy Team ja puristimen haalaus
Puristimen haalaus nostomastojen avulla helmikuussa 2017

 

 

Logo: Leinolift Heavy Team


 


 

Pianoplan-porraskiipijä, kuljetuskapasiteetti 600 kg
Aluksen sivuttaissiirto
Hydra-Slide LP400, kapasiteetti 400 tonnia. Nopeasti koottava varmatoiminen siirtorata.
Hydra-Slide TT 150 Systems kääntöpöytä, kapasiteetti 135 tonnia