Torninosturi Spierings SK488-AT4

Hydraulinen torninosturi turvalliseen ja nopeaan sekä kustannustehokkaaseen työskentelyyn vaativille työmaille, etenkin rakennettujen ympäristöjen ahtaisiin kohteisiin, kattourakointiin jne.
 

Spierings SK488-AT4 on aivan uuden tyyppinen nosturi kalustossamme. Hydraulinen torninosturi on asennettu neliakseliselle alustalle, jossa on kolme vetävää ja kolme ohjaavaa akselia. Vetävien- ja ohjaavien akselien järjestely on toteutettu siten, että autolla on kokoonsa nähden pieni kääntösäde ja se on hyvin ketterä liikuteltava ja siirrettävä.

 

Kuva: Spierings koulun saneeraustyömaalla Espoossa keväällä 2013
Kuva: Spierings koulun saneeraustyömaalla Espoossa keväällä 2013

Torninosturin pystytys käyttökuntoon kestää kuljettajalta vain parikymmentä minuuttia. Vastapainojen kanssa tuohuamista ei tarvita. Hydraulisen nosturin ohjauskabiini voidaan työskentelyolosuhteista riippuen sijoittaa joko puoleenväliin mastoa tai maston huippuun. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen näkyvyyden nostokohteeseen ja lisää nostoturvallisuutta sekä tekee työskentelystä tehokasta. Nosturia voidaan tarvittaessa ohjata myös kauko-ohjalmella.

Kokonaisuutena nosturi on nopeakäyttöinen ja suoritus-kykyinen. Nostovoimaa ympäripyörivällä Spieringsillä on 102 tm. Suurin koukkukorkeus jibi 30° kohotettuna on 44,2 m, jolloin nostokyky on 2100 kg 34,8 metrin ulottuvuudella. Suurimmalla 40 metrin ulottuvuudella nostokykyä on 2100 kg 25 metrin koukkukorkeudella. Maksimi nostokyky on 8000 kg 12,76 metrin ulottuvuudella koukkukorkeuden ollessa 25 m.

  • Max. koukkukorkeus 44,2 m  (jibi 30° kohotettuna)
  • Maksimi ulottuvuus 40 m / 2100 kg
  • Maksimi. nostokyky 8000 kg/12,7 m

 

Tärkeimmät mitat ja auton tilan tarve  tästä.
Tarkat tekniset tiedot ja nostoarvot  tästä.

Tilaa nosturi numerosta: 040 759 5648 tai ota yhteyttä ja kysy tarjousta

 

 

 

Spierings SK 488 avustamassa seinäpaneleiden pesussa

 

 

Nosturiautojen vuokrausehdot

Lataa nosturin pystytyksen tarkistupöytäkirja tästä.