Yritys

Kuva: Leinolift 10 vuottta -tapahtuma, hallipiha

Leinolift Oy on vuonna 2006 perustettu henkilönostimien ja erikoisnostureiden vuokraukseen sekä nosto- ja kuljetuspalveluihin keskittynyt nopeasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaan käyttötarkoitukseen parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvia nostimia sekä nostopalveluja. Syksyllä 2016 palvetarjontamme on laajentunut haalaus- ja tunkkaustoimintoihin.

Leinolift Oy:n omistus on joulukuussa 2016 siirtynyt latvialaiselle As Storent Investments -yhtiölle. Storent on yksi  johtavista rakennus- ja teollisuuskoneita sekä -kalustoa Baltian maissa vuokraavista yrityksistä. Leinolift Oy:n liikevaihto oli 7/2016 päättyneellä tilikaudella reilu 8,6 milj. euroa ja koko konsernin noin 29 milj. euroa. Leinolift Oy:ssä työskentelee noin 50 henkilöä.

Leinoliftin ensisijaisena toiminta-alueena on Etelä- ja Keski-Suomi, mutta palvelemme asiakkaitamme erilaisissa nosto-tarpeissa laajemminkin koko maan alueella. Leinoliftillä on Vantaa päätoimipaikan lisäksi toimipisteet Jyväskylässä ja Oulussa.

Asiakkaskuntamme on hyvin monipuolinen. Tarjoamme palveluitamme sekä suurille että pienemmille rakennusurakoitsijoille, kuin myös monien eri alojen asennusliikkeille. Vahva asiakassegmenttimme on lasi- ja teräsrakenneasennusyritykset. Toivotamme kaikki uudet asiakkaat mukaan yhteistyökumppaneiksimme kehittääkseen omaa palveluaan avullamme. Palvelumme ei kata yksityissektorin asiakkaita.


Leinolift Oy:n yleiset vuokrausehdot (64 kB)
Leinolift Oy:n nosturiautojen vuokrausehdot (99 kB)

Kuva: Leinolift logo - Nostopalvelut maan ja taivaan välillä
Logo: Storent Rental Equipment Experts